Вентрологът Димитър Иванов - Капитана гостува в disco club ZVEZDA с шоуто "Образцов дом"

Една от най-нашумелите светски двойки - единственият български вентролог Димитър Иванов - Капитана и неговата антиподна половинка, най-известната кукла в страната - Бай Тъньо, гостуват на 24 март в Добрич

Вентрологът Димитър Иванов - Капитана гостува в disco club ZVEZDA с шоуто "Образцов дом"

Събитието е част от тяхното национално клубно турне, познато още като БАРнатото турне на "Образцов дом".



През изминалата година Капитана печели 2 големи отличия в своята кариера - наградата за най-добър стендъп комедиант "Златен Микрофон" и наградата на публиката от Международен фестивал на монодрамата "SoloAct 2022". По-късно същата година, той се превръща в първия български стендъп комедиант със самостоятелно шоу в зала 1 на НДК.

Шоуто "Образцов дом" се ражда в периода на пандемията, когато Капитана и неговото семейство са затворени у дома. Времето прекарано заедно го вдъхновява да напише истории, които твърди, че ще разтърсят представите ви за семейния живот.

Ако се чудите как да създадете перфектното семейно гнездо или просто искате да се посмеете с приятели, не пропускайте участието на Капитана на 24. март в disco club ZVEZDA.

Билети за събитието можете да закупите от този линк: https://epaygo.bg/4892306434. След покупка, не забравяйте да направите резервация в заведението на телефон 0896 62 22 70.

Шоуто не се препоръчва за лица под 18 г.