Мая Манолова в Добрич: Дошло е време в парламента да влязат хора с каузи, хора със сърца, хора, които да се погрижат за другите като тях

Лидерът на „Изправи се България” – Мая Манолова, представи днес в Добрич листата с кандидати за народни представители от 8 МИР.

Мая Манолова в Добрич: Дошло е време в парламента да влязат хора с каузи, хора със сърца, хора, които да се погрижат за другите като тях



„Ние сме в Добрич за да продължим кампанията на  "Изправи се България". Нашият водач на листата в Добрич е една смела жена - Камелия Тодорова. Имаме още две майки, които са от Системата ни убива и които са готови да влязат в дебат с Деница Сачева именно по проблемите на хората с увреждания, на уязвимите, Закона за личната помощ, Закона за ТЕЛК, за хората с увреждания, изобщо подкрепата, която би следвало да получат в условията на криза. В България се получава точно обратното, наслагват се криза върху криза. Голяма част от тях са предизвикани от корумпираното управление на досегашните управляващи. Хората, които поемат цялата тежест, плащат цялата цена са именно уязвимите. Сред тях са тези, които са най-беззащитни - майките на деца с увреждания. Те обаче са борбени жени, изнесли много битки и са с нас в добричката листа с една ясна кауза - което не успяха да го направят през граждански натиск, да го направят през участието си в законодателната власт” – каза Манолова.

Водачът на листата за област Добрич Камелия Тодорова заяви, че влиза в политиката с кауза, а именно - битка срещу системата. „Аз съм майка и влизам като майка, подкрепена от всички момичета тук. Заедно решихме да направим това. Аз се боря със системата от 16 години. Когато аз исках помощ за моя син и за другите деца,  видях, че без борба няма да стане. Реших да създам нашето сдружение – „Ние 2020”. Събрахме се много майки и с много усилия и труд направихме клуб за нашите деца. Доказахме, че всичко е достижимо. Не се боря само за моето дете, аз се боря за всички деца” – каза тя и допълни, че част от главните приоритети ще бъдат да се привлече специалност „Логопедия” и „Специална педагогика” във филиала на Шуменския университет в града – Колеж Добрич и създаването на Център за деца със специални потребности, който ще те ще могат да посещават дори след навършване на 18 години. 

Останалите в листата, по думите на Тодорова са млади хора с амбиции, подкрепящи каузата на майките. На втора позиция в е Георги Лолов - предприемач, занимаващ се със собствен бизнес. След него са Кирил Иванов, Янка Кънчева, Кремена Йорданова, Марияна Янкова, Петър Стоянов, Катя Ангелова, Станка Тодорова, Иван Иванов, Добринка Иванова и Мария Драганова. 

Посещението на Манолова продължи в град Генерал Тошево, където беше обсъдена темата за добива на газ в Добруджа.

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!