Даниел Граматиков е пред завръщане в Добруджа

Венци Желев е много важен за нас играч и остава в Добруджа. С тези думи старши треньорът на добричлии Валентин Ангелов опроверга слуховете, че талантливият халф ще премине в отбор от А група.

Даниел Граматиков е пред завръщане в Добруджа

Добруджа ще проведе зимната си подготовка при домашни условия. Отборът ще тренира в Добрич и ще наблегне на контролни мачове на новото игрище с изкуствена тревна настилка. Две проверки са договорени до сега - срещу елитните Черно море (Варна) и Калиакра.


 

Водени са преговори със защитника Даниел Граматиков, който трябва да отговори дали приема офертата на Добруджа. Юношата на Черно море започна кариерата си при мъжете на стадион "Дружба". Граматиков игра за Добруджа през сезон 2007/08 г. и помогна много на отбора да завърши на първо място във В група. Като футболист на Добруджа той дори получи повиквателна за юношеския национален отбор на България и бе в състава за Европейското първенство. Играл е още за Черноморец (Балчик), Лудогорец и Несебър.

 

Ще продължим да налагаме млади местни кадри, обясни вижданията си за бъдещето на отбора старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов.