Предпразничното изложение „Вкусът на Добруджа” няма да се състои

Предпразничното фермерско изложение „Вкусът на Добруджа”, посветено на 14 февруари, се отменя заради неблагоприятно метеорологични условия.

Предпразничното изложение „Вкусът на Добруджа” няма да се състои

Изложението трябваше да се състои в събота – 13 февруари, но поради прогнозите за силен вятър и застудяване, то няма да се състои. Ако желаете да се подготвите за празника с фермерски продукти, можете да го направите днес в „Стария Добрич” на традиционния фермерски пазар. 



На днешното изложение могат да бъдат открити сезонни зеленчуци и подправки, био плодове, шевици и танцови обувки, керамика за дома, картини и бижута от керамика и естествени камъни, лавандулово масло, разсад за лавандула, лавандулов цвят, богато разнообразие на продукти от ценния минерал зеолит, мед и пчелни продукти, козе, овче и краве продукти като сирене, кашкавал, сметана, извара, прясно и кисело мляко, плодови и класически вина марка „Реалити“, месни деликатеси и вино, сладка и сиропи от горски и питомни плодове, готови сладкарски изделия с фермерски продукти, пъдпъдъчи яйца и шафран и орехи. 

Фермерският пазар в Добрич се провежда всеки четвъртък от 10 до 15 часа.