Турнирът „Cape Kaliakra Open“ събира ентусиасти голфъри от цяла Европа

„Cape Kaliakra Open“ е едно от най-важните голф събития в България, провеждайки се на трите игрища на голф дестинацията нос Калиакра.

Турнирът „Cape Kaliakra Open“ събира ентусиасти голфъри от цяла Европа

Шестото издание на голф турнира „Cape Kaliakra Open“, се провежда от днес до 16 юни. Ентусиасти голфъри от България и цяла Европа се събират в „Lighthouse Golf and Spa Hotel“, за да се насладят на 3 дни, изпълнени с голф, слънце и празненства през красивия месец юни.



Участниците ще имат възможността да се включат в три турнирни кръга по 18 дупки на игрищата „Лайтхаус”, „Блексирама” и „Тракийски скали”. Предвидено е още участие в S. SARDAROV – 18 дупки, тренировъчен рунд, безплатни тренировъчни топки преди всеки кръг (по 40 бр), участие в мини състезания на драйвинг рейнджа и зоната за къса игра.

В последния ден от турнира ще се състои церемония по награждаване, гала вечеря, концертна програма и фойерверки в Lighthouse Golf And Spa Resort.

Интересът към турнира „Cape Kaliakra Open“ нараства всяка година. Първите пет издания на турнира през 2014, 2015, 2016, 2017 и 2018 са посетени от представители от над двадесет държави. Форматът на състезанието позволява на участниците с различни умения да покажат най-доброто от себе си и да се конкурират за престижни награди.