Мото клуб „Добруджански братя” мериха сили по канадска борба в подкрепа на Неди

Членове на клуба и граждани се включиха в благотворителния турнир по канадска борба „Всички заедно за Неди”, който се организира за втори път от клуб „Хищник” с председател Захари Стоянов.

Мото клуб „Добруджански братя” мериха сили по канадска борба в подкрепа на Неди



Целта на турнира е да се съберат средства за терапията на 14-годишния Неди, който страда от аутизъм, припомни майка му Камелия Тодорова.

            Семейство от Шабла, изгубило детето си в битка със заболяване, дари за лечението на Неди


Камелия обясни, че Неди има нужда от подкрепата на хората, защото проговаря и това е важно за по-нататъшното му развитие и комуникация с околните.  Майка му сподели, че от две години правят речева рехабилитация и стимулация във Варна, и терапия в Добрич, което се повлиява много добри на сина й. Постоянно ни трябват средства, за жалост държавата не ни помага, а здравната каса не признава тези алтернативни лечения и терапии, допълни тя.



Мото клуб „Добруджански братя” продаваха стикери с надпис „Пази моториста“ отново в подкрепа на Неди.


Освен това тези стикери ще насочат вниманието на хората за безопасността на движението, каза Александър Ганев, член на мото клуба. Той допълни, че познава Неди от няколко години и добруджанските братя ще продължават да се включват и в други мероприятия за него.



На Неди може да помогнете и чрез банковата му сметка:

UNCRBGSF: IBAN BG28UNCR70001521085666