60 000 лева са нужни, за да продължи Десислав живота си без болка, да помогнем!

За да продължи животът на Десислав Димов от Добрич без болка са необходими още 60 000 лева, съобщи майка му Антоанета Малева.

60 000 лева са нужни, за да продължи Десислав живота си без болка, да помогнем!

Те са за невромодулиращ имплант, който стимулира гръбначния мозък, изпращайки импулси и по този начин действа обезболяващо. Операцията ще бъде извършена в Неврохирургия на МБАЛ "Света Анна" във Варна.



Припомняме, че на 28 август 2002 година Десислав претърпява  автомобилна катастрофа, вследствие на която получава тежка гръбначно-мозъчна травма и се обездвижва напълно от кръста надолу. Следват 16 години, изпълнени с болка и непрестанна борба за оцеляване.

За набирането на необходимите средства в Добрич с подкрепата на БЧК са поставени дарителски касички. Те се намират в храм "Света Троица", храм "Свети Климент Охридски", магазин за хранителни стоки „ЕРКА 2 Експрес“ /до "Звезда"/, два магазина за хранителни стоки на Кооперативния пазар, кафе-бар „Кукла“, кафе "Кодиак", касата на „Бергон“ /в Луксор Сити Център/, Нотариална кантора на Юлиян Димитров, магазин „Ивел“ /до "Звезда"/, два магазина за ремонт на мобилни телефони в центъра на Добрич .