„Хавра” от Захари Карабашлиев с мащабно турне в страната – в Добрич на 16 ноември

„Хавра” от Захари Карабашлиев с мащабно турне в страната – в Добрич на 16 ноември
Най-дългоочакваният роман на годината ще бъде представен в шест града в страната до края на ноември. Авторът на „18% сиво” ще представи втория си роман в Добрич, Пловдив, Русе, Плевен, Moнтана, Сливен и Ямбол.

В Добрич премиерата на „Хавра“ е на 16 ноември от 17.30 ч. в Огледална зала „Нели Божкова“. Организатор на събитието е Община Добрич, входът е свободен.


„Хавра“ – дългоочакваният втори роман от Захари Карабашлиев – бързо се превърна в една от най-продаваните книги за последните няколко месеца.


След като историята, обединяваща съдбите на Никола – завърнал се в България, за да открие истината за смъртта на баща си – и тази на Вера Елегина – млада руска аристократка, неразривно свързана с делото на журналиста Джанюариъс Макгахан в България, развълнува сърцата на стотици читатели и след успешните премиери на романа в София, Бургас и във Варна, авторът на „18% сиво” ще представи книгата си в още шест града – Плевен, Русе, Монтана, Добрич, Ямбол и Сливен. В мащабния и същевременно интимен свят на „Хавра“ история и настояще се срещат, факти и фикция се преплитат, редуват се напрегнато действие, лиричност и психологизъм и единствено силата на човешката воля може да промени хода на историята. Предлагаме ви списък с датите и градовете „пристани”, на които „Хавра“ ще гостува:


16 ноември, 17.30 ч. – Добрич, Огледална зала „Нели Божкова“


17 ноември, 18.30 ч. – Русе, Книжарница Ciela Books & Music – Мол Русе


23 ноември, 17.30 ч. – Монтана, Регионална библиотека „Гео Милев”


24 ноември, 18.30 ч. – Плевен, Книжарница Ciela Books&Music – Мол Плевен


30 ноември ,17:30 ч. – Сливен, Библиотека „Зора”

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+