Феновете на Арсенал от Добрич се насладиха на победата на любимия отбор в Белград

Добрич е един от десетте града в България с клон на официалния фенклуб на отбора от Лондон.

Феновете на Арсенал от Добрич се насладиха на победата на любимия отбор в Белград



Внушителна група от България - 101 човека, подкрепя Арсенал при гостуването на англичаните на Цървена звезда. Сред подкрепящите артилеристите на стадиона в Белград имаше и четирима от фенклуба от Добрич. Те се насладиха на уникалното изживяване да видят на живо как любимият им отбор печели с красив гол на Жиру на препълнената "Мала Маракана" в сръбската столица с гол точно пред тяхната трибуна 5 минути преди края на дербито от Лига Европа.

Арсенал е единственият чуждестранен отбор с официален фенклуб в Добрич. Той бе създаден през 2013 година. Към момента членовете му са 10. Те редовно се събират да гледат заедно мачовете на Арсенал по телевизията и при всяка възможност посещават и на живо срещите на отбора от Лондон - както в Англия за първенство, така и при гостувания на Балканите. Като членове на официалния фенклуб те имат уникалната възможност да се сдобият с билети дори и за най-големите дербита на Висшата лига и евротурнирите.


Групата от Добрич на стадиона в Белград бе забелязана и от камерите на ArsenalFanTV. Интервю за телевизията даде представителят на фенклуба в нашия град Милен Иванов.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3B79RV_fzOs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>