Младежки фотоконкурс търси доброто в Добрич

Младежки център – Добрич организира фотографски конкурс "Покажи ни добротата в една снимка" за хора на възраст от 15 до 29 години.

Младежки фотоконкурс търси доброто в Добрич

Освен задължителното условие за възрастта, друго изискване е снимките да бъдат с хубаво качество. Могат да бъдат направени с цифров фотоапарат, смартфон или таблет.



Идеята на Младежки център – Добрич е да провокира участниците да обърнат внимание на случващото се в заобикалящата ги среда, като ангажира творческото им мислене към конкретна тема.

Снимките се изпращат до 31 юли на имейла на Младежки център - Добрич - mcdobrich@abv.bg, като участниците посочват трите си имена, години и контакт за връзка - телефон и имейл.

От 1 до 8 август ще се проведе гласуване, чрез харесване на снимките във фейсбук страницата на Младежки център - Добрич. Участникът, чиято снимка е събрала най-много харесвания, ще бъде награден.

Най-добрите снимки ще бъдат включени в изложба. На 11 август - Денят на младежта,  фотографската изложба "Покажи ни добротата в една снимка!" ще бъде открита в Младежки център – Добрич.