Още два медала за СКЛА "Добрич" на републиканското за юноши

3 титли и сребро спечели СКЛА "Добрич" на националния шампионат по лека атлетика за юноши и девойки старша възраст, под 20 години. Първенството се проведе вчера и днес в София.

Още два медала за СКЛА "Добрич" на републиканското за юноши

Нови 2 медала спечели днес СКЛА "Добрич" на държавното първенство по лека атлетика за състезтели под 20 години.



Христо Банков стана шампион на тласкане на гюле с личен резултат - 18.70 метра. Сребърния медал спечели Михаил Михалев със 17.64 метра. 1 сантиметър раздели техния съотборник Николай Петров от почетната стълбица и той завърши четвърти в дисциплината. Георги Димов от СКЛА "Добрич" също влезе във финала. Сред 22-ма гюлетласкачи от цялата страна той се класира седми. Георги Димов остана на крачка от медалите на хвърляне на копие, завършвайки четвърти.

Така след титлите на Никола Михов на чук и на Георги Димов на диск от вчера, днес СКЛА "Добрич" добави още 2 отличия и отново доказа, че школата по хвърляния на нашия град е водеща в страната.

Благодаря на Николай Алексиев, на Go Grill и на всички останали, които подкрепят клуба, за да можем да се подготвяме, да участваме на състезания и да постигаме тези успехи, заяви Галин Костадинов - президент и треньор на СКЛА "Добрич".