Почваме с домакинство на Локо Русе, Черноморец (Балчик) също ще гостува в Добрич

Първата седмица в трета Североизточна група се оформи като шампионат на нашата област - всички четири отбора от региона ще играят в нея. Дербито на сезона между Добруджа и Черноморец (Балчик) ще бъде в Добрич.

Почваме с домакинство на Локо Русе, Черноморец (Балчик) също ще гостува в Добрич

Жребият за втората фаза на трета Североизточна група бе изтеглен днес във Варна. Първенството се разделя на първа седмица и втора четворка, като точките се запазват. Четирите отбора от нашата област - Добруджа, Черноморец (Балчик), Калиакра и Септември (Тервел) ще играят за разпределение на призовите места.



Всеки отбор от първата седмица ще има по 3 домакинства и 3 гостувания, а веднъж ще почива.

Първият кръг от втората фаза на първенството ще се изиграе на 22 април. Жребият отреди тогава Добруджа да почива. Седмица след това в Добрич ще гостува Локомотив (Русе). Първото гостуване на жълто-зелените е на Ботев в Нови пазар. След него Добруджа ще приеме Черноморец (Балчик) в пряка битка за промоция в професионалния футбол. Програмата на жълто-зелените продължава с гостуване на Суворово и домакинство на Септември (Тервел). Отборът на Добрич ще приключи кампанията с мач срещу Калиакра в Каварна.

Във всички оставащи мачове ще играем за победа, заяви старши треньорът на Добруджа Радослав Вардаров. Той ще потърси съперник за контрола през следващата седмица, тъй като следващият официален мач на отбора е след 16 дни - на 29 април, заради великденската пауза и почивката в следващия кръг.