Ангел Ангелов: В деня на изборите не трябва да ходим за гъби, а да гласуваме

С тези думи местният председател на "Глас народен" коментира избирателната активност в областта. Като гласуваме, сами определяме живота си за в бъдеще, отбеляза Ангел Ангелов. България все пак е демократична страна, а основната ценност на демокрацията е, че имаме право на избор, но за съжаление не се възползваме от него, заяви той.

Ангел Ангелов: В деня на изборите не трябва да ходим за гъби, а да гласуваме

Общинският председател на "Глас народен" за град Добрич Ангел Ангелов бе втори в коалиционната листа с реформаторите на изминалите парламентарни избори.



Определено не съм доволен от изборния резултат, за съжаление 300 000 дясномислещи българи останаха без представителство в парламента, разединението вдясно доведе до този резултат в страната и областта, заяви той.

Ангел Ангелов смята, че решението за общо участие на изборите с Реформаторски блок е било правилно. Той е бил от първите гласували за коалицията на събранието на "Глас народен" в София. Партньорството ни с Реформаторския блок ще продължи със сигурност поне на местно ниво, сподели Ангел Ангелов.

От "Глас народен" - Добрич подготвят много инициативи. Ние не сме партия, която само се явява на избори, а постоянно работим за града и региона, отбеляза местният председател.

Основна цел на партията сега е изграждане на структури и в останалите общини в нашата област. Всеки желаещ да стане член на "Глас народен" може да подаде заявление чрез сайта на партията и официалната й фейсбук страница. Там можете да намерите и координати за връзка с общинския председател за Добрич Ангел Ангелов.

Той очаква следващото правителство, най-вероятно на ГЕРБ и патриотите с подкрепата на Воля, да не довърши мандата. Ангел Ангелов прогнозира, че отново ще има предсрочни парламентарни избори - в началото на 2019 година, веднага след председателството на България на ЕС.