Срещи с граждани в предизборната шатра на КП „Реформаторски блок – Глас народен“ в Добрич

Ветровитото време днес не попречи на интереса, който добричлии проявяват към предизборната шатра на Коалицията, разположена в центъра на Добрич в близост до Кукления театър.

Срещи с граждани в предизборната шатра на КП „Реформаторски блок – Глас народен“ в Добрич

Кандидатите от листата на РБ за Добрички район Силвия Колева, Нивелин Радичков и Ангел Ангелов посрещат хората, отговарят на въпроси, представят акценти от Програмата на РБ, а представители на Коалицията предлагат рекламни материали и дипляни. По-късно през деня водачът на листата Настимир Ананиев посети шатрата и поздрави събралите се хора. Разглеждайки брошури с логото „Добруджа заслужава повече!“, две млади момичета се впечатлиха от мотото и попитаха какво предлага коалицията за Добруджа.



„Мотото е избрано заради хората, които живеят тук, отоговори водачът на листата Настимир Ананиев. Те заслужават повече. Трябва местна, законодателна и изпълнителна власт да работят в посока Добричка област да бъде интересна за инвестиции, за туризъм и за живеене. Зад мотото „Добруджа заслужава повече!“ стои грижата за хората, техните доходи и сигурност, изграждането на модерна инфраструктура и върховенството на закона. Стане ли областта интересна за живеене, тогава много ваши връстници, които са напуснали България, ще се върнат, каза Ананиев. Когато има работни места с добри доходи, добра инфраструктура – и пътна и социална, това ще се случи. Добруджа има конкурентно географско положение и то трябва да се използва. Нашата Програма на Реформаторския блок има разписани конкретни мерки и стъпки в тази насока, подчерта водачът на листата на РБ за Добрич.

Възрастна жена реагира, че се е наслушала на обещания от всички партии, на което й беше обяснено, че „РБ – Глас народен“ не участва в наддаването за пенсии и заплати, защото е недостойно и обиждащо българина. „Лично аз, ако бъда избран за народен представител в 44-тото НС ще настоявам за повече пари за инфраструктура в Добруджа, за свободен малък и среден бизнес, който създава реална икономика, ще настоявам за безкомпромисни мерки срещу корупцията и тези, които корумпират“, бе категоричен Настимир Ананиев. Свидетели сме, че през всички медии ни заливат популистки обещания. Нека се знае, че само финансовата стабилност и устойчивият икономически растеж могат да бъдат гаранция за увеличение на доходите на българина. Длъжни сме с реалистични и конкретни мерки и говорене да се противопоставим на предизборния популизъм. Най-големите популисти са БСП и Марешки. Може би, за да не останат назад, в тази надпревара се включи и ГЕРБ. Призовавам хората да мислят трезво като гласуват на 26 март, заяви водачът на листата на РБ за Добрич.

Купуването и продаването на гласове е престъпление