Йордан Йорданов: Не съм член на ГЕРБ, приемам думите на Борисов като официална покана

Аз съм областен координатор на Движение "България на гражданите", заяви кметът на Добрич.

Йордан Йорданов: Не съм член на ГЕРБ, приемам думите на Борисов като официална покана

Йордан Йорданов коментира изказването на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов вчера в нашия град, че кметът на Добрич е член на партията.



Аз съм дясномислещ човек, към момента съм член и областен председател за Добрич на Движение "България на гражданите", което е част от семейството на ЕНП, заяви Йордан Йорданов.

Вчера малко преди срещата на Бойко Борисов с граждани, бях поканен от него да кажа как сме работили съвместно с неговото правителство, обясни кметът на Община град Добрич. Факт е, че през последната година и половина сме си сътрудничили много добре, категоричен е Йордан Йорданов.

Правителството на Бойко Борисов беше коалиционно, съставено от ГЕРБ, Реформаторски блок и Патриотичен фронт, затова днес ще бъда и на събитието на патриотите в Добрич, за да изкажа благодарност за това, което са направили за Добрич - паметника на ген. Иван Колев, заяви кметът.

Приемам думите на Бойко Борисов като официална покана да членувам в ГЕРБ, сподели Йордан Йорданов. За моето конкретно политическо бъдеще ще говорим след изборите, завърши изказването си кметът на Добрич.