По-добри пътища в региона обеща Бойко Борисов, кметът на Добрич го подкрепя за нов мандат

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, Владислав Горанов - бивш финансов министър и Томислав Дончев - вицепремиер във второто правителство на Борисов представиха програмата за управление на ГЕРБ пред жители на Добрич. В срещата участваха и кандидат-депутатите от листата на партията за 8-ми МИР - Добрич.

По-добри пътища в региона обеща Бойко Борисов, кметът на Добрич го подкрепя за нов мандат



Близо 1500 членове и симпатизанти на партията изпълниха до максимум зала "Добрич", за да се срещнат с лидера на ГЕРБ.

Сред приоритетите на ГЕРБ е изграждането на магистрала "Хемус". Тя ще осигури бърза връзка на Добрич със столицата, отбеляза Бойко Борисов. Той припомни, че през април започва ремонтът на околовръстното на града и на пътя Добрич - Варна. Има ли път - има бизнес, категоричен е председателят на ГЕРБ. Той обеща ремонт и на пътя за Житница.

Ако се повтори времето на Луканов и Виденов, времето на Орешарски, след това трудно ще се оправим, смята Бойко Борисов. Ако ГЕРБ е първа сила на изборите, ще направим всичко възможно да сформираме правителство, заяви той. Колкото по-висок процент имаме, толкова по-лесно ще стане това, добави лидерът на ГЕРБ.

Гарантирам, че следващите избори ще бъдат мажоритарни, колкото и другите партии да бягат от това, ангажира се Бойко Борисов.

С правителството на Борисов подписахме заветния договор за водния цикъл - най-големия успех за Добрич, и през пролетта започваме работа, припомни кметът на общината Йордан Йорданов. През тази година в града ще бъдат санирани 50 блока, благодарение на това правителство, което смятам, че трябва отново да управлява, за да поддържаме и надграждаме постигнатото, заяви кметът на Добрич.

ГЕРБ е единствената партия, която не използва властта като средство, а като инструмент за управление на страната, заяви бившият финансов министър Владислав Горанов. Икономическият растеж на България в последните 2 години надминава в пъти средния за Европа - само това е вариантът за по-високи доходи, отбеляза той. Левицата разчита на късата памет на българските граждани, това, което се предлага от нашите опоненти, означава промяна на хода на развитие на държавата, смята Владислав Горанов.


Купуването и продаването на гласове е престъпление.