Патриотите регистрираха листата си в РИК - Добрич

Коалиция "Обединени патриоти", съставена от ВМРО, АТАКА и НФСБ, регистрира в Районна избирателна комисия - Добрич листата за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Кандидатите в нея са шестима.

Патриотите регистрираха листата си в РИК - Добрич

Водач е Йордан Илиев Йорданов - на 41 години, завършил "История и география" във Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий", помощник-директор на Хуманитарната гимназия в Добрич, общински съветник в Добрич за четвърти пореден мандат, член на Организационния съвет на ВМРО. Семеен, с две деца. Владее руски и английски език.

Следва Валентина Димова Марчева – на 52 години, икономист-счетоводител по образование, занимава се със собствен бизнес. Тя е общинският председател на НФСБ в Каварна. Владее руски, френски и английски език. Омъжена, с две деца.

Трети в листата е Атанас Генчев Атанасов – на 48 години, магистър по икономика, управител на частна фирма. Трети мандат общински съветник в Добрич, председател на Постоянната комисия по бюджет и финанси. Той е областен координатор на Атака.

Атанас Илиев Атанасов е на 49 години. Завършил е висше инженерно образование, специалност "Телекомуникации". Работил 12 години в системата на МВР. От 15 години успешно развива частен охранителен бизнес на територията на общините Балчик, Каварна и Шабла. Владее руски и английски език. Общински съветник от ВМРО в Балчик за втори мандат.

Валентин Милев Вълчанов – на 43 години, магистър "Стопански финансов контрол" - Стопанска академия "Д. А. Ценов" – Свищов. Занимава се с частен бизнес. Баща на две деца. Владее руски език. Представител на НФСБ – Добрич.

Георги Дойчев Йорданов - на 43 години, строителен техник по образование, занимава се с частен бизнес. Семеен с едно дете. Владее руски и гръцки език. Той е заместник председател на Атака в Каварна.