Добричлия регистрира 4 615 касови бележки в играта на НАП

Добричлия регистрира 4 615 касови бележки в играта на НАП
Гражданин от Добрич е регистрирал 4 615 касови бележки в лотарията на НАП. Най-голямата сума на регистрирана касова бележка от Добрич пък е в размер на 7096.65 лева.

Първата месечна награда - 40-инчов 3D телевизор, ще бъде изтеглена на 10 януари в национален ефир в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов". Тогава ще бъде изтеглена и четвъртата седмична награда - смарт телефон с четириядрен процесор.


От началото на годината до момента са регистрирани близо 450 000 касови бележки на стойност над 7 млн. лв. Тези бонове ще участват в тегленето на четвъртата седмична награда от лотарията. До момента в лотарията са регистрирани близо 6.7 млн. касови бележки на обща стойност над 95 млн. лв.


2312 граждани от Добрич участват в лотарията на приходната агенция. От старта й добричлии са регистрирали 161 760 касови бележки, като закупените от тях стоки и услуги са на обща стойност за над 2 100 000 лв.


Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.


От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+