Милко Пенчев: Гласувах нашите деца да се почувстват жители на европейски град

Това сподели Милко Пенчев – кандидат за кмет от ПП АБВ, след подадения от него вот днес, в компанията на съпругата и дъщеря си

Милко Пенчев: Гласувах нашите деца да се почувстват жители на европейски град

Гласувах за едно по-добро бъдеще на нашите деца, на нашите съграждани, на нашите приятели – да се почувстват като жители на европейски град, да го направим ние такъв, с нашия труд, усилия и възможности, заяви Милко Пенчев след като упражни своя вот в 79-та секция на СОУ „Димитър Талев“.



Той сподели, че е пуснал бюлетина и в националното допитване за електронно гласуване, защото това е демократично начало, което задължително трябва да бъде упражнено. Аз смятам, че България върви вече към развитието на тези процеси, задължително е участието в този референдум. Аз съм приканил моите приятели, симпатизанти, членове, съседи, приятели – всички трябва да упражнят това право на глас.

Днес трябва да се гласува, защото отговорността изисква от нас да покажем своето място в управлението на нашия град – защото този, който критикува, той трябва да участва днес в избора. Много е лесно да критикуваш, да казваш решението на някои въпроси, а да не участваш в избора, сподели още Пенчев. Той очаква повишена активност от избирателите.