До утре наддаваме за атрактивни спортни реликви в помощ на Алекс

Часове остават до края на благотворителния търг, в който можете да наддавате за лични предмети на 9 големи звезди на българския спорт. В него се включиха Таня Богомилова, Невяна Митева, Екатерина Дафовска, Станка Златева, Симона Пейчева, Веселин Топалов, Матей Казийски, Григор Димитров и Детелин Далаклиев. Наддаването става в сайтовете centersport.org и ndt1.com. Търгът приключва в 12 часа на 25 февруари. Актуалните оферти за атрактивните спортни предмети на великите родни спортисти може да видите на сайтовете, където се провежда наддаването. Събраните от търга средства ще се предоставят за лечението на 4-годишната Алекс от Добрич.

До утре наддаваме за атрактивни спортни реликви в помощ на Алекс

Благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!" вече достигна до българите, които живеят извън пределите на родината. Това стана благодарение на вестник "Будилникъ", който излиза в Лондон и се разпространява във Великобритания, Ирландия, Франция, Италия, Чехия, Германия, Швеция, Швейцария, Люксембург и Испания.  


 

В броя от днес /24 февруари/ под рубриката "Апел" е публикуван материал "Надеждата за изцеление на болно дете обедини България". Той съдържа информация за благотворителната кампания, за проведените и предстоящи инициативи, за набраните до момента средства. Главен редактор на вестник "Буделникъ" е Галин Люцканов. Той е родом от Балчик, работил е във варненските вестници "Черноморие" и "Черно море" и в списание за имоти. Вестник "Будилникъ" е създаден през 2002 година, Галин Люцканов е един от основателите му.

 

Банковата сметка за набиране на средства за лечението в Израел на Александра Маркова е: IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.