Избори 3 в 1 и вълна от фалити и протести, прогнозира Петър Димитров

Задълбочаване на икономическата криза през 2011 година, очаква народният представител от Коалиция за България Петър Димитров. Депутатът от добричка област прогнозира вълна от фалити и протести през следващите месеци. Обедняването на населението и инфлацията ще предизвикат политическа криза в началото на лятото или на есента и това ще доведе до избори 3 в 1, обяви на пресконференция в Добрич днес Петър Димитров очакванията си за предсрочни парламентарни избори.

Избори 3 в 1 и вълна от фалити и протести, прогнозира Петър Димитров
 

Вотът на доверие не само не затваря темата за СРС-тата, дори напротив темата все повече ще ескалира, смята народният представител от избирателен район - Добрич. 20 000 българи са били подслушвани през миналата година, съобщи Димитров. Всеки от тях контактува с около 100 човека, което означава, че 2 милиона българи са обхванати в подслушването, допълни депутатът.


 

СРС-тата се използват за компроментиране на неудобните, за репресия, за публично морално дискредитиране, заяви Петър Димитров. Доверието към България намалява и това най-вероятно ще ни коства влизането в Шенген, допълни бившият икономически министър.

 

Друг извод от скандалите със СРС-тата е, че контрабандата се покровителства от премиера и правителството, заяви още Петър Димитров. Той не се съмнява, че премиера и министри наистина са били подслушвани от МВР.
\