Детелина Николова изпрати съболезнователен адрес до посланика на Израел

Кметът на Добрич изпрати съболезнователен адрес до посланика на Израел у нас – Н. Пр. Шаул Камиса Раз във връзка с терористичния атентат на летище Бургас

Детелина Николова изпрати съболезнователен адрес до посланика на Израел

Николова, от името на обществеността на Добрич, изказва съболезнования за невинните жертви на този кървав и жесток терористичен акт. Кметът на Добрич категорично осъжда посегателството върху свободни и мирни граждани, и е убедена, че борбата срещу тероризма трябва да се води безкомпромисно.


 

Детелина Николова изразява своята увереност, че българските власти и българското общество ще направят всичко необходимо за справедливо наказание на извършителите и оказване на помощ на пострадалите.

 

„Гражданите на Добрич скърбим и изразяваме искрена съпричастност към скръбта на семействата на невинно загиналите и ранените израелски граждани. Ние осъждаме тероризма и насилието във всичките му форми, които са в разрез с общочовешките ценности”, се казва още в съболезнователния адрес.

 

 Кметът Детелина Николова изразява готовността на обществеността на Добрич да помага и работи за развиване и укрепване на взаимоотношенията между израелския и българския народ.