Късметлия от Добрич спечели колата от "Голямата игра" на Еврофутбол

От няколко години той редовно залага, пуснал късметлийския фиш в пункта по бул. 3 март в Добрич.

Късметлия от Добрич спечели колата от "Голямата игра" на Еврофутбол
Участник от Добрич спечели колата от "Голямата игра" на Еврофутбол. Името на 52-годишният щастливец е Сашо Славов. Мъжът вече е собственик на чисто ново Сузуки SX4. Лично управителят на букмейкърската къща Екатерина Михайлова извади от басейн с двуметров диаметър талона с името на Славов. Това се случи днес преди обяд в шоурума на Сузуки в столицата.

Еврофутбол се е погрижил колата да бъде от най-високия клас на модела и да е снабдена с редица допълнителни екстри, като система за електронен контрол върху пътното поведение на автомобила /TCS/, електронно стабилизираща програма /ESP/, безключово стратиране и управление, антиблокираща спирачна система с електронно разпределение на спирачното усилие /ABS-EBD/, цвят металик, климатроник, интегрирани фарове за мъгла, фабрична стерео уредба /Radio&CD-MP3/ с дистанционно управление от волана и редица други екстри.

Сашо Славов е женен с една дъщеря. Въпреки че е пенсионер, работи като охранител. В момента кара 20-годишна кола. От 5-6 години играе редовно в Еврофутбол, като често дава фишовете на съпругата си да ги пуска. Талонът обаче, който му донесе ново возило, е пуснал сам в пункта в Добрич на бул. "3-ти март" № 15.

Голямата игра се проведе по време на тазгодишното Европейско първенство – от 08.06. до 01.07.2012 г. В нея се включиха всички, които осъществиха залог за минимум 10 лева, в която и да е от програмите на българския букмейкър, за тиражите по време на Евро 2012. Карти с различни парични печалби на обща стойност 45 000 лева (от 10, 20 и 30 лева), както и 11 000 допълнителни награди достигнаха до своите нови притежатели в рамките на играта.