Уникално: Три пъти за една нощ прибират в полицията гаджета

Младата двойка от Шумен направила куп провинения за по-малко от 3 часа - пили алкохол на публично място, нямали документи, девойката се облекчила пред Общината, а накрая двамата се сбили.

Уникално: Три пъти за една нощ прибират в полицията гаджета

Млад мъж и приятелката му изкараха една незабравима нощ, достойна за холивудска комедия. Те са водени три пъти за по-малко от три часа в Районно управление" Полиция" - Шумен, съобщиха от ОД на МВР - Шумен.


 

Около 22.30 ч. снощи полицейски служители забелязали момче и момиче, които били седнали в островчето под часовника на кръговото движение на пл. „България”. Момчето пиело бира. Полицаите им поискали документи за самоличност. Двамата казали, че не ги носят, заради което били отведени в Районно управление ”Полиция” – Шумен за установяване на самоличността им. Освен това  двамата - М.Н. /30г./ и приятелката му И.Р. /21г./ си тръгнали с по един акт по Закона за българските лични документи, а момчето и с акт по Наредба 1 на общината, заради това, че консумира алкохол на обществено място.

 

Минути след като си тръгнали е получен сигнал, че момче уринира пред входа на общината. Малко преди пл. „Кристал” момчето е открито по даденото описание. Оказало се, че това е М.Н., който малко преди това е освободен от полицейското управление. Изяснено е, че не той, а момичето уринирало пред общината и извършвало непристойни действия, заради което и двамата са върнати отново в РУП.

 

След като е съставен акт по Наредба 1 на Общината и на девойката, двамата са освободени. След по-малко от час е получен сигнал, че край Руски паметник мъж нанася удари на млада жена. Пристигналите на място полицейски служители установили, че това са познайниците им М.Н. и И.Р. Двамата отново са отведени в полицията и след като са предупредени да спазват обществения ред са освободени.