3-часов Зумба маратон в центъра на Добрич довечера

Подобно като мащаби и времетраене събитие е първо не само за нашия град, но въобще за България.

3-часов Зумба маратон в центъра на Добрич довечера

3-часов Зумба маратон ще разтърси днес (вторник) центъра на Добрич от 19.30 до 22.30 часа. Зумба маратонът ще бъде на площад "Свобода". Организатори са Община град Добрич, Общински Младежки Център "Захари Стоянов" и Арт-център "Палитра", със специалното участие на Латино клуб "Алегрия". Маратонът ще бъде воден от първия лицензиран зумба инструктор от Добрич Стоян Стоянов - организатор и ръководител на Латино клуб "Алегрия". Участие ще вземат и други лицензирани зумба инструктори от страната.


 

Зумба е тонизираща, забавна, ефективна, лесна за следване, вдъхновена от латино танците, топяща излишните калории танцова фитнес забава, която накара милиони хора по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си.

 

Организаторите на първия Зумба маратон в Добрич обещават 3 часа - от 19.30 до 22.30 часа, танци, забавление, добро настроение и страхотни емоции. За да се включите в купона не е необходимо да имате някакви специални умения – просто следвате инструктора пред себе си. Обуйте удобни маратонки или кецове, вземете си вода и елате на площад "Свобода" да се забавлявате, приканват организаторите.