Дъжд над Добрич, дъжд от голове във вратата на Спартак (Варна)

Добруджа победи Спартак (Варна) в голямото дерби на трета Североизточна група този сезон. По два гола вкараха Кристиан Пешков и Станимир Андонов. Даниел Димитров дебютира за Добруджа.

Дъжд над Добрич, дъжд от голове във вратата на Спартак (Варна)

В мач от 12 кръг на трета Североизточна група Добруджа победи Спартак (Варна) с 4:0 на стадион "Дружба" в Добрич. Проливният дъжд не попречи на жълто-зелените да покажат силна и красива игра. Всички попадения във вратата на гостите паднаха през първото полувреме след отлични извеждащи подавания. Кристиан Пешков откри резултата още във втората минута. Централният нападател на Добруджа бе точен отново в 24 мин. Станимир Андонов също се разписа на два пъти - в 37 и 40 мин. Домакините продължиха да атакауват опасно и през втората част, но до нов гол не се стигна. В  53 мин. в игра влезе новото попълнение на Добруджа Даниел Димитров, който идва от Интер (Добрич).



Така Добруджа вече има 24 точки от 7 победи, 3 равенства и нито една загуба. Отборът на Добрич е втори, на 2 точки зад Черноморец (Балчик). Спартак (Варна) пък остава с 10 точки и е на девето място.