Тони Здравков вече е в Каварна

Новият треньор на Калиакра Антони Здравков вече е в Каварна. Той разговаря с футболистите на тима преди днешната тренировка, след което изгледа заниманието. Самата тренировка и днес бе водена от помощник-треньора на Калиакра Стефан Славов.

Пред чакащите го журналисти Антони Здравков обясни, че на този етап не е редно да дава пресконференция, тъй като все още се води на работа в Левски и няма подписан договор с Калиакра. Бившият наставник на сините уточнява условията по контракта си с кмета на Каварна Цонко Цонев и президента на клуба Венци Василев и след парафирането на договора ще даде официално изявление.

Здравков ще види в игрова обстановка новия си тим още утре. Калиакра гостува на Лудогорец в Разград в петък от 15:30 часа в контрола, с която каварненци ще запълнят паузата в първенството. Проверката с втородивизионния тим ще даде възожност на новия треньор Тони Здравков да се запознае по-детайлно с качествата и моментното състояние на футболистите преди предстоящия мач срещу ЦСКА следващата седмица.