Трети благотворителен концерт с любов за Алекс

Трети благотворителен концерт "Да протегнем на Алекс ръка!" организират инициаторите на едноименната кампания в Добрич. Той ще се проведе на 9 февруари от 18 часа в концертната зала на общински младежки център "Захари Стоянов" в Добрич.

Трети благотворителен концерт с любов за Алекс
Концертът ще е посветен на Свети Валентин - 14 февруари, в него ще бъдат включени песни и танци, посветени на любовта. На сцената ще се изявят възпитаници на сдружение "Ръка за таланта", СОУ "Свети Климент Охридски", студио за поп-рок певци "Сарандев" към ОМЦ, арт-център "Палитра", зонална танцова организация "Алексия", клуб по спортни танци "Фантастико", хип-хоп формация "NNS CREW" към ОМЦ и Школа за класически балет към ОМЦ.

Входът е 3 лева. Покани ще се продават на касите на ВиК срещу фронт-офиса на НАП и в ЦКБ, в редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна" и в ОМЦ "Захари Стоянов" преди самия концерт.

Това е третият благотворителен концерт в рамките на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!". В първия специални гост-изпълнители бяха Румънеца и Енчев, а във втория - добричките Мюзик айдъли Кремена Димитрова, Дамян Попов, Гергана Коева, Валентина Димитрова и Мария Попова.

От старта на кампанията да момента за лечението на Александра в Израел са набрани 13 017 лева.

Родителите на Алекс са разкрили и банкова сметка:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк-клон Добрич.