Фирма „Ив кар спорт“ – Добрич предлага нова почистваща концепция за автомобилни климатични системи

Специално разработената апаратура премахва както физическите отлагания, така и бактериологичното замърсяване и алергените

Фирма „Ив кар спорт“ – Добрич предлага нова почистваща концепция за автомобилни климатични системи

Услугата вече е достъпна в сервизната база на „Ив кар спорт“, на бул. „25 септември“ №4.




Почистване на климатичната система


Обикновено свързвате вътрешното пространство на Вашия автомобил с място, където се чувствате комфортно и защитени. Дори не се замисляте за проблемите, които е възможно да причини на Вас и Вашите спътници климатичната система. Бактериологичното замърсяване (гъбички, микроби) на климатичната система, освен дискомфорт, може да причини алергични реакции, дразнене на очите и др. Лошата миризма или нежеланите реакции нарушават концентрацията Ви по време на пътуване.


Това е цялостна почистваща концепция за всички климатични системи.


Почистването се извършва с апарата Wynn’s Aircomatic. Ултразвуковата клетка на апарата разпрашава препарата на микроскопични капчици. Изпаренията от препарата се вдухват в изпарителя на климатичната система чрез вграден вентилатор. В зависимост от нуждите се използват следните препарати Wynn’s Airco-Clean Ultrasonic и Wynn’s Air Purifier Ultrasonic.


Wynn’s Airco-Clean Ultrasonic - препарат за почистване и дезинфекция на въздушния поток и климатичната система. Той премахва полени и никотин от климатичната система. Дезинфекцира и елиминира микроби, гъбички и бактерии. Премахва причинителите на алергични реакции (кихане, кашляне, дразнене на очите...). Неутрализира неприятните миризми. Почистващо действие на препарата срещу всички нечистотии.


Wynn’s Air Purifier Ultrasonic – препарат за отстраняване на лошите миризми от купето превозното средство. Той неутрализира неприятни миризми чрез химическо взаимодействие с молекулите. Има дълготраен ефект благодарение на уникалната си молекулярна технология. Премахва миризми от боклук, домашни любимци, храна, цигари, гъбички и влага.


Не маскира миризмата, а я отстранява. Отстранява лошите миризми от тапицерията и мокета в купето. Препаратът е на водна основа, не е токсичен, не е запалим и е готов за употреба. Оставя свеж деликатен аромат. Не по-малко ценно е, че не оставя петна.

 

statia2_600