TV 3.0 – безплатен софтуер за телевизия на РС-то

TV е безплатно приложение за Windows, с което можете да гледате на живо на компютъра си над 1100 световни онлайн телевизионни канала. Приложението е изключително лесно за използване и всеки може да намери своята предпочитана програма.

TV 3.0 – безплатен софтуер за телевизия на РС-то
Каналите за музика, новини, спорт, образователни програми и други са сортирани по удобен начин. Сред тях ще намерите десетки специализирани музикални станции, които излъчват видео клипове без прекъсване 24 часа в денонощието.

Има секции на английски, испански, немски, френски, руски, португалски и други езици. Каналите могат да се разглеждат и по географски региони или име на държава. Намирате желаната станция, кликвате върху името й в списъка и се наслаждавате на любимото си телевизионно шоу или сериал.

Софтуерът превръща монитора в нормален телевизионен екран, на който гледате видео картина. Поддържа се многоформатност (Windows Media и RealVideo) и автоматично превключване между форматите.

Характерна за TV е технологията на „4-слойното насочване към канали“, която осигурява 24-часов целогодишен достъп до тематични групи канали. Всяка група канали разпространява ТВ от различен и независим сървър и може да резервира трите други.

TV няма вътрешна (offline) група канали. Приложението приема сигнала онлайн, което означава, че към групите динамично ще бъдат добавяни нови канали, веднага щом се появят, а неактивните канали ще се изтриват.

Поддържана ОС: Windows
Даунлоуд: http://www.tvexe.com/