Именикът Веселин Ганев от Добрич е рекордьор като кръводарител

Досега е кръводарявал 97 пъти, а за 2022 целта му е да надмине и 100-ния

Д-р Добрин Добрев: Домашният любимец е не само радост, но и грижа и отговорност

В Деня на ветеринарния лекар разговаряме с главния лекар на клиника „Вива-Вет” в Добрич д-р Добрин Добрев. Той се грижи за здравето на животите от далечната 1994 година и от самото основаване на клиниката през 2003 година. Бил е ...

Шеф Георгиев от Добрич разкрива любимата си кулинарна рецепта за Никулденската трапеза

Опитайте и вие да приготвите неговия специален пълнен шаран

Приказни кукли изработва Юлияна Тодорова от Добрич

Юлияна Тодорова е родом от Добрич, от 2015 година тя майстори уникални кукли и играчки от плат в своята работилничка, която е нарекла „Кукла Букла” - наименование, посветено на двете и прекрасни деца.

Яна Новакова: Платформата Brocker.bg дава възможност на зърнопроизводители, купувачи и търговци да договарят ...

Яна Новакова, търговски представител за България на Brocker.bg, платформа, даваща възможност на зърнопроизводители, купувачи и търговци да се срещнат онлайн и да договарят сделки директно един с друг.

Сашо Серафимов: Светът е една поезия, но не всеки има очи да я види

По случай Деня на поезията в България разговаряме с поета Сашо Серафимов за първото му стихотворение, какво го вдъхновява днес, какво е за него поезията, намира ли тя място в съвремието ни и какво е мястото на поета.

Певицата Яна Галинова: Без музика светът няма да е същото добро място, каквото е в момента

В световния ден на музиката Ви срещаме с една млада певица от Добрич. Яна Галинова е учила съм в училището за таланти - „Свети Климент Охридски” с профил народно пеене. Продължава образованието си в Нов български университет в ...

Димитър Делчев: ВиК Добрич е в най-тежко състояние от всички ВиК оператори

Интервю с народния представител Димитър Делчев от групата на "Изправи се БГ! Ние идваме", който предлага да се инвестират 20 млн. лв. за ремонт на ВиК мрежата на територията на област Добрич.

Валентин Георгиев: Чрез една снимка можеш да разкажеш история и да покажеш света през твоите очи

В деня на фотографията ви срещаме с един млад мъж от Добрич, отдал живота и ежедневието си на магията да запечатва спомените и скъпоценните моменти от живота на хората. Валентин Георгиев започва да се занимава с фотография още ...

Първата жена автоизпитващ в Добрич: Никога не се качвам в автомобила с нагласата да дам отрицателна оценка

Стоянка Кескинова е първата жена изпитващ към Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“ в Добрич. Тя ни споделя защо е избрала именно тази професия, какви са трудностите и дали мъжете или жените са по-добри шофьори.