Шест отличия за Студио „Зонели“ от конкурса „Сарандев“ – Добрич 2024

Възпитаниците на вокалния педагог Елена Карабельова за пореден път показаха таланта си на голяма музикална сцена

Шест отличия за Студио „Зонели“ от конкурса „Сарандев“ – Добрич 2024

Певците на Студио за вокално обучение „Зонели“ записаха поредно успешно представяне в тазгодишното 33-то издание на Европейски младежки поп-рок конкурс „Сарандев“ – Добрич.До втория присъствен етап на конкурса бяха допуснати девет възпитаници на вокалния педагог Елена Карабельова, като шестима от тях успяха да се преборят за място сред призьорите. С първа награда при най-големите в трета възрастова група е дванадесетокласничката Полина Семендяева. Тя взе участие и в Гала концерта, в който по традиция пеят само носителите на първи места и Гран при.

Също в трета група с втора награда е Тея Йорданова - другата абитуриентка на Студио „Зонели“ и участник в последния сезон на „Гласът на България“.

При най-малките в първа група, която обхваща 11 - 14 годишните, Студио „Зонели“ се представи с две талантливи момичета, като и двете намериха място в челната тройка. Ивайла Михайлова грабна втора награда, а Симона Тодорова - трета.

В най-многобройната втора група с 33-ма участници, Преслава Тодорова се пребори за второто място, а Теодора Велинова грабна Наградата на Лайънс клуб Добрич. 

Димитрина Германова - бивша възпитаничка на вокалния педагог Елена Карабельвоа, имаше сериозно присъствие в тазгодишното издание на конкурса „Сарандев“. Успешната поп изпълнителка от Добрич бе част от седемчленното международно жури. Тя взе участие и в Гала концерта като носител на наградата Гран при от „Сарандев“2021-ва.