Александър Петров е на крачка от наградата БГ ДЕБЮТ на БГ радио

За талантливия изпълнител от Добрич може да гласувате до 25 май 2024 г. включително

Александър Петров е на крачка от наградата БГ ДЕБЮТ на БГ радио

Остават 6 дни, в които имаме възможност да подкрепим младия изпълнител Александър Петров от Добрич да се пребори за отличието БГ ДЕБЮТ в престижните Годишни музикални награди на БГ радио. За Александър може да се гласува тук: https://gmn.bgradio.bg/etap2/.Бъдещият лекар, завършил на почетното трето място в сезон 9 на „Гласът на България“, получи официална номинация в категорията на дебютантите благодарение на песента „Рисувах те“. Автор на музиката и аранжимента е Димитър Атанасов – изпълнител, част от дуета „Димитър и Христо“, а текстът е написан от Александър, който е избрал нелекия път да продуцира сам своя проект.

През изминалата седмица Фондация „Димитър Бербатов“ призова своето голямо семейство от Клуба на „Успелите деца на България“ да подкрепи добричлията по пътя към спечелването на голямото отличие.

В края на предходния месец „Рисувах те“ бе избрана за ХИТ на месец април в класацията „Ново 10+2“ за независими български артисти по БНТ 2 с водещ Васил Громков, с което получи правото да влезе в надпреварата за ХИТ на 2024 година.

Финалният вот за Годишните награди на БГ радио продължава до 25.05 включително, а церемонията ще се проведе на 26 май от 19:00 в зала Колодрум, град Пловдив. Специални гост-изпълнители ще бъдат Лили Иванова, Кирил Маричков, Миро, Любо Киров, Графа, Мария Илиева, DARA, Молец и много други.