Квантов диагностичен център "Атуян"

Квантов диагностичен център "Атуян" предлага следните услуги:

Квантов диагностичен център "Атуян"

kvanali_300КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР


 - диагностика с резултат до 10мин.

 - безкръвен, без облъчване, безболезнен метод

 - подходящ за следене на лечебните резултати в медицината

 - анализира магнитната честота и енергията на човешкото тяло

 

ЙОННА ДЕТОКСИКАЦИЯ

 - детоксикация на черния дроб

 - пречистване от тежки метали

 - пречиставане от тютюнопушене, алкохол и наркотици

 - повишаване на енергията и намаляване на стреса

 - вътрешно почистване на целия организъм

 - подобряване на потентността

 - чувствително облекчаване на болките

 - намаляване на високото кръвно и кръвната захар

 - подобряване на паметта и съня

 - подсилване на имунната система

 

 

 

ionna_600

 

massageCRAZY  FIT  MASSAGEВибромасажната машина е съвременен уред съчетаващ опита на древната китайска медицина със съвременните технологични постижения на медицинската теория и практика.Предназначението на CRAZY FIT MASSAGE е да стимулира метаболизма по механичен начин, като с  минимални усилия се постига ефекта на часове тренировки във фитнес залите. Чрез вибромасажа се елиминира умората в мускулите, тренират се едновременно мускулните групи на цялото тяло, оформя се силует за който винаги сте мечтали.Чрез тренировка от 20 минути дневно се постига ефект от 2 часова тренировка в зала с упражнения за различните мускулни групи. Този тип тренировка е изключително подходящ за хора които имат желание да отслабнат или да подържат добра физическа форма , на не разполагат с времето, необходимо за часове тренировки във фитнес залите.   Препоръчва се също при хора които часове наред прекарват в една и съща поза и им липсват движение и разходки.

 

Как работи уреда?

Контролираните от процесор вибрации симулират активна мускулна тренировка, водят до многократни мускулни съкращения, стапяне на мазнините в тялото, не само подкожните, но и мазнините натрупани около жизненоважни вътрешни органи.Тренировките с уреда активират метаболизма подобно на аеробна тренировка, възстановяват еластичността на кожата и мускулния тонус.Уредът способства за превенцията на остеопороза, възпрепятства образуването на шипове и стимулира кръвообращението , предпазвайки от образуването на кръвни съсиреци, подобрява кръвоснабдяването в цялото тяло.Не е препоръчителна употребата на този уред от лица с увреждания на вегетативната нервна система , в след оперативен период, както и от бременни жени.

 

БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ

bioharmonex2 BioHarmonex е апарат, който работи в съответствие с основните принципи на биофизиката, затова можете ефективно да го използвате като помощник при адаптацията и способността за лекуване на тялото, както и за отстраняване на вредното действие на стреса и пагубните влияния на околната среда, на които сме изложени всеки ден.

 

BioHarmonex е биостимулатор – апарат, предаващ пулсиращо електромагнитно поле, което директно въздейства на информационната система на нашето тяло. Може да бъде настроен на двадесет комплексни програми в зависимост от собствените ни нужди и моментното ни състояние.Всяка клетка в човешкото тяло създава електромагнитно поле; това енергийно поле е един от начините за междуклетъчно общуване, което поражда и регулира многобройни физиологични процеси.

 

BioHarmonex емитира външно електромагнитно поле, влияещо върху естественото електромагнитно поле, което създават определени тъкани в организма. По този начин естествените процеси на обмяната на веществата и способността на нашето тяло за лекуване се подобряват. За постигане на оптимални резултати използвайте уреда в комбинация с йонна детоксикация и  вибромасаж.

 

 

ТУРМАЛИНОВИ ПРОДУКТИ  

kolanЗа продукта: Продуктите са изработени от самонагряващ се материал, смес от високо-енергийни нано частици ,турмалинови кристали, бамбукови въглища  и постоянни магнити.

Закрепващата част е изработена от високо технологичен текстил за постигане на перфектен дизайн, което ги прави подходящи за употреба както у дома така и на работното място.

 

Употреба:

 Преди да поставите продукта на болното място го навлажнете с помощта на влажна кърпа. Първоначално използвайте продукта за не повече от 30 минути,  10 мин. след като сте поставили продукта върху кожата си ще усетите загряващия му ефект и усещане подобно на акупунктура. Ако при навлажняване на кожата усещането за загряване е твърде неприятно за вас можете да използвате продукта и без навлажняване но за по дълго време 1-2 часа. Усещането за парене ще намалее с използването на продукта и вие ще можете да го държите на болното място за по-дълго време. Дори и да не усещате загряващия ефект на терапията продукта действа благотворно и оздравително за вашите кости и стави. Използвайте продукта всеки ден до изчезване на симптомите.

 

Приложение:

За подобряване на кръвообращението при ветровито и студено време, при всички видове ставни заболявания придружени от болезнени симптоми, при затруднения в подвижността

 

 

 

Сребърна вода За какво се използва сребърната вода? Сребърната вода е най-мощният и безопасен природен антисептик, унищожаващ повече от 700 вида болестотворни микроорганизми, вируси, гъбички и паразити, в това число стафилококи, стрептококи, дизентерия, тиф, грип като при това не оказва вредно действие на полезната микрофлора в човешкия организъм, Сребърна вода с питейна концентрация е прекрасно природно профилактично и целебно средство преди всичко за повишаване на имунитета, профилактика на простудни заболявания и заболявания на стомашно-чревния тракт. В периоди на грип и вирусни инфекции сребърната вода създава в организма уникален природен щит, пред който отстъпват настинки, грип, инфекциозни и много други заболявания. Водата на център Атуян освен обогатена с колоидно сребро е и магнитно-структурирана, което оказва мощно биологично-активно действие и активира обменните процеси в организма. 

 

 Приложението на сребърна вода е изключително широко,ефективно антибактериално и възстановяващо действие  има вътрешното приложение при: - дуоденални  и стомашни язви  -гастрити-ентерити, колити-холицистити-простатити-панкреатити-бъбречни болести- остеопороза- остеомиелит- диабет, диабетната невропатия /вътрешно и външно/- подагра-чревни дисбиози след антибиотични курсове -херпеси- гъбични инфекции - простуда, грип, -ангини-възпалителни процеси съпроводени с висока температура-астма - хранителни отравяния- дизентерии- повишена киселинност в стомаха-възпаление на ставите-мастит 

Локално приложение - кожни заболявания-изгаряния- при възпалено гърло -хрема -синузит-акне-повърхностни рани- обриви-възпаление на очите-пърхут-кожни възпаления -възпаления на ушите-ларингит-алергични обриви и отоци

АГ – възпалителни процеси на слизестата обвивка, гноене, вирусни, бактериални, гъбични зарази в т.ч. хламидии – промивки, тампони, пиене.

Стоматология – афти, стоматити, гингивити, пародонтоза и др. инфекции в устната кухина – жабурене.

 

 

Как е получена сребърната вода?

Действието на уреда се основава на електролитен пренос на сребърни йони във водата, при протичане на постоянен ток между сребърен и неръждаеми електроди. В зоната на електродната камера са монтирани постоянни магнити, които формират магнитно поле със специфична конфигурация, което структурира водата и усилва целебното действие на сребърните йони.Среброто е прилагано с лечебна цел, още в древна Гърция, Китай и Египет. Съвременната ера в използването му започва в края на XIX в. когато се доказва способността на среброто да унищожава патогенни микроорганизми. Например при равни концентрации ефектът на среброто е 1750 пъти по - силен от този на карболовата киселина и 3,5 пъти по - силен от този на сублимата (живачен двухлорид). С напредването на науката и технологиите стана възможно производството на колоидно сребро, което е с още по - висока ефективност. Това са всъщност микрочастици от металическо сребро, които не се утаяват защото отрицателните им металически обвивки ги поддържат в равновесно състояние. Металическото сребро не е токсично за разлика от сребърните соли и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма.

Защо именно сребърна вода?През месец март 1994 г. списанието Newsweek обяви края на антибиотичната ера. Антибиотиците просто вече не действат. А среброто продължава да е все така високоефективно срещу над 650 патогенни бактерии, гъбички, вируси, както и преди хиляди години. Срещу него не може да се изгради резистентност. Нещо повече, според нобеловия лауреат проф Зейнер, приемането на оптимални количества сребро може да се сравни с включването на втора имунна система. Някои от най- здравословните храни, към които безспорно се причислява и морската риба съдържат значителни количества сребро. То е естествена съставка на нашите тъкани и недостигът му би могло да се сравнява с недостига на селен, мед, цинк, хром, което определено влияе отрицателно върху здравето. В подкрепа на неговата висока ефективност и безвредност може да се посочи и факта на използването му за пречистване на питейната вода за космонавтите и на Русия и на САЩ, като между 23 предложени варианта в американската космическа програма изборът е паднал именно върху среброто.

По какъв механизъм действа среброто?

 

Бактерицидното и дезинфекционно действие на среброто се дължи на силния афинитет на сребърния заряд към различни жизнено важни ензими на едноклетъчните микроорганизми. Благодарение на това колоидните сребърни йони се свързват стабилно главно със сулфидрилните групи в тези ензими и блокират трайно тяхната работа, което води до “задушаването” и бързата смърт на микроорганизмите. В среда на колоидни сребърни йони, всички неспорообразуващи микроорганизми (бактерии, вируси, гъбички и плесени) загиват в рамките на не повече от 6 минути! 

  Биорезонансна терапия Запер     1500 програми

Запер е електрическо устройство, което убива болестотворни бактерии, вируси и паразити чрез електромагнитни полета на принципа на биорезонанса. Всяка болест причинена от вирус, бактерия, микроб или паразит може да бъде успешно и достъпно лекувана и премахната посредством този не-лекарствен, не-хирургичен метод, без странични действия.

 Принципа е ,че всеки болестотворен микроорганизъм, вирус и паразит е свръхчувствителен към слаби електрически инпулси. Всяка болест има собствена електрическа честота с която пулсира и когато бъде облъчен с електрическо поле със сходна, близка или хармонична честота, причинителят на болестта  изпада в био—електро резонанс и буквално се разпада . В последствие чрез кръвта и урината той се изхвърля от организма и настъпва пълно изцеление.За да бъдат поразени микроорганизмите е достатъчно напрежение по-малко от 10 волта и и ток под 2мА, които са слабо осезаеми и напълно безопасни за човека.Високата честота на електрическите инпулси предизвиква интензивна вибрация и трептения на клетките на човешкото тяло, при което те се отърсват от токсините, отровите и вирусите,които в последствие се отделят и изхвърлят от тялото.С този метод можете да си спестите парите от лекарства и буквално за часове да почувствате лечебните резултати при всички органични /вирусни/ заболявания. Терапията повлиява грипни симптоми, шарка , простуди, ревматоиден и друг артрит, паразити в стомаха, в гърлото, херпес, гъбички , болести на нервната система, гинекологични възпаления и мн.други. Терапията се ползва ежедневно до пълно излекуване  с един или два сеанса дневно в зависимост от стадия на заболяването. Времетраенето на процедурите в зависимост от конкретната програма е от 5 до 60 минути.