Да върнем достойнството на Добрич – с този апел коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ откри политическата си кампания

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ откри политическата си кампания в Добрич

Да върнем достойнството на Добрич – с този апел коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ откри политическата си кампания

Йорданка Костадинова, кандидат за кмет на Община град Добрич от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“, и кандидатите за общински съветници откриха кампанията си за местните избори. Направиха го пред паметника на Деспот Добротица, дал името на града, символ на силата, борбата, обединението и вярата в бъдещето.

За бъдещето на Добрич ще работи кандидатът за кмет Йорданка Костадинова. По думите ѝ Добрич живее в две паралелни вселени - едната от фантазиите на хората, които са отговорни за управлението му, а гражданите виждат само на лъскави снимки и клипчета, и друга - на хората, които всеки ден стъпват по разбитите улици и площади на града.

„Време е да казваме истината за Добрич, дори и да е болезнена. Само ако извървим този път и осъзнаем силата си на граждани и истински собственици на града,  ще имаме шанс за един по-чист, по-подреден и благоустроен Добрич. Само така, ще постигнем онова, което искаме - Добрич, в който да живеем достойно и с който да се гордеем!“, заяви Йорданка Костадинова.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!