Доверен Онлайн Магазин

Термина Доверен Онлайн Магазин е актуален за този век. Светкавичното напредване на технологиите и еволюцията на компютрите, дадоха възможност на неща, несъществуващи в миналото да станат актуални и популярни днес, спестявайки много време и средства на потребителя. Онлайн пазаруването в днешно време е все по- популярно и прави възможни покупки на стоки – продукти и услуги с различни методи на доставка, дори и до най-малките населени места, при които има дефицит на всякакви стоки и то на доста конкурентни цени.

Доверен Онлайн Магазин

Фирма Ем Комплект е на пазара повече от двадесет години в областта на търговията с авточасти и аксесоари, по-рано за всички руски автомобили, а днес развива дейността си с онлайн търговия на всички видове авточасти, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и товарни автомобили.

Фирмата разполага с развита търговска верига от магазини, спиециализирани автосервизи и производство на ауспуси.

Асортимента предлаган онлайн е над 300 000 артикула за автомобила, като авторадиатори, изпускателни системи, тегличи, гуми, джанти , масла, антифризи и всички авточасти и консумативи. Пазаруването е лесно, бързо и приятно, тъй като всичко е добре структурирано в каталога и лесно се достига до търсеният продукт. Изобилието на марки производители, дава право на избор и спрямо различните ценови пояси.

Зад онлайн облужването стои екип от специалисти, за които обработването на онлайн поръчка се състои в това да проверят и потвърдят наличността на даден артикул, да се обадят за потвърждение на поръчката, да проверят дали е артикула е правилно избранот клиента, при изчерпана наличност да дадат съвет за заменяем такъв. След оформянето на поръчка, тя може да бъде изпратена до всяка точка на страната, чрез куриерска фирма. Транспортните разходи се изчисляват автоматично в зависимост от методите на доставка.

За всички стоки, които не са в намаление, при поръчка на стойност над 100 лв. за гр. София и над 200 лв. за страната доставката е безплатна. При получаването на поръчката , стоката би могла да бъде прегледана, преди да бъде заплатена сумата по наложения платеж и съответно да бъде върната, ако има несъответствия с предварително поръчания артикул.
Стоките са с ясен произход, повечето са с гаранция и са на световно известни производители.

Каталога за гуми е структуриран по подкатегории за гуми за автомобили – летни гуми и зимни – гуми за камиони, трактори, багери, селскостопански машини, мотори и други. Търсене по размери на гумата. Реална картинка на шарката на гумата. Публикувана е и необходимата техническа информация, като скоростни индекси, товарни индекси и т.н

От скоро сайт-а разполага и с възможността за извършване на плащания с банкови карти по електронен път. Асортимента на предлаганите стоки се покачва ежедневно и постоянно се правят големи промоции, поради изобилието на предлагана стока и условията на пазара днес.

Времето е и враг и приятел, препятствие пред всеки от нас.
Времето е нещо, което не може да преплуваме и не можем да прескочим, не може и да го консумираме...
Можем да го спестим

Пожелваме приятно пазаруване - www.store.emk-33.com