Улици, по които ще се работи по проекта за воден цикъл от днес до 5 май

Поради изграждане на връзка на водопровода на ул. „Бойчо Огнянов“ с ул. „Христо Ботев“ на 29 април ще бъде преустановено водоподаването в района от 8.00 часа до направата на връзката в рамките на деня, съобщават от Община Добрич.

Улици, по които ще се работи по проекта за воден цикъл от днес до 5 май

На 1 май връзка ще се прави на ул. „Теменуга“ с ул. „Христо Ботев“, като водата в района ще бъде спряна, също от 8.00 часа до изграждането на връзката в рамките на деня.

В периода от 28 април до 5 май в рамките на Интегриран проект за подобряване на водния сектор ЛОТ 3 ще се работи по следните улици: ул. „Първомайска”, ул. „Река Чая”, ул. „Балкан”, ул. „Иван Георгиев”, връзка на ул. „Хр. Ботев” и ул. „Б. Огнянов”, ул. „Д. Ковачев” от „Хр. Ботев” до „Ясна Поляна”, връзка на ул. „Теменуга” и „Хр. Ботев”, ул. „Цар Освободител”, ул. „Димитър Ковачев”, ул. „Никола Петков”, хидравлични проби на част от „Н. Петков” от училище "Д. Габе" до ул. „Ст. Стамболов”, ул. „Никола Петков”, ул. „Детелина”, връзка на ул. „Ружа” с ул. „Цар Освободител”, връзка ул. „Роза” с ул. „Цар Освободител”, ул. „Лом”.

От сайта на Община град Добрич ежедневно може да се информирате за дейностите в рамките на проекта.