Разкрепостена варненка преспала с 962 мъже

36-годишната Ани Тончева взриви социалната мрежа "Facebook" с признанието, че е преспала с 962 мъже от 53 националности. Без свян жената изброява поименно рекордния си брой любовници и дори анатомични подробности за всяко от завоеванията си.

Разкрепостена варненка преспала с 962 мъже
36-годишна наперена варненка направи скандално признание в социалната мрежа "Facebook".  

“Спала съм с 962 мъже от 53 националности”, обяснява 36-годишната Ани Тончева.

Позастаряващата барманка изброява поименно рекордния си брой любовници и дори посочва анатомични подробности за всеки от мъжете си. Тя е описала секс партньорите си в специален дневник,а срещу всяка интимна визитка стоят името, годините, националността и поредната бройка.

Скандалният списък варненката води от 1998 г. насам.

Тогава Ани е на 23 години и се опитва да загърби тежка лична драма, пише столичен вестник. Тя чака дете от първия мъж в живота си и двамата се готвят за сватба след четиригодишна връзка. Още в началните седмици на бременността обаче, момичето помята.

Скоро след загубата на детето, Ани хваща годеника си в изневяра с нейна позната.

Емоционалният срив я тласка към безразборни еднодневни връзки.

В началото я обзета от желанието за мъст и демонстрира лекото си поведение пред бившия си приятел при всеки удобен случай. Скоро обаче тръпката от секс с различни мъже се превръща в истински наркотик.

“Не ми трябваше нито сън, нито дрога. Чувствах, че летя, че съм богиня която всички обожават”, пише Ани Тончева.

Само след месец, тя вече трудно си спомня имената на мъжете, с които е спала. Така се ражда и идеята й за сензационния секс дневник. 13 години по-късно в ексцентричния тефтер на барманката са записани 962-ма мачовци, преживели гореща авантюра с палавата варненка.

“Спала съм дори с ескимос. Даже не помня как се запознахме. Беше спортист от някаква руска република и караха лагер на морето. Записала съм, че се е справил добре, без да му е кой знае колко голям”, цитира Ани откъслечните записки от дневника си.

След завоеванията на разкрепостената варненка се нарежда и филипинец, няколко китайци, пакистанец и парагваец. В нестандартната си секс изповед в интернет, госпожицата със странно хоби не пропуска да отговори и на обичайно най-задавания въпрос - големи ли са им на негрите?

“Зависи от негъра, но наистина повечето имат внушителни палки. Тях обаче съм ги имало много. Сега ми е мерак да пробвам някой афганистанец. Чудно ми е какви са тези талибани”, споделя мъжемелачката, но въпреки това отсича, че българите най-добри в леглото.