На два стана: Начална учителка заработва като проститутка

Учителка на деца от малките класове в столично училище си докарвала допълнителни средства като проституирала в извънработно време. Сред жриците на любовта има не малко с престижни професии и висок социален статус, разкриват от МВР.

На два стана: Начална учителка заработва като проститутка
Начална учителка от София е припечелвала допълнителни доходи като компаньонка в свободното си време.

Тя била „хваната” в крачка при операция на столични полицаи срещу проституцията преди време. Жената преподавала на деца от долните класове в столично училище. В извънработно време обаче заработвала още пари като проституирала.

Сред проститутките в София има не малко с престижни професии и висок обществен статус.

„Всяка една жена си има собствена история и мотивация, с която оправдава решението си да се занимава с проституция. Дали ще е липса на пари, дали ще е осигуряването на по-охолен живот, дали ще е някакъв проблем от лично естество, който се нуждае от много пари и финанси – но всяка една си има за себе си някакво оправдание”, обясни Иво Величков от „Криминална полиция” към СДВР пред „Дарик”.

100 нови момичета излизат всяка година на пазара на плът в столицата
, разкриха още от МВР.

Практиката на плътските услуги обаче в последно време се е променила. Вместо сводници и охранители да малтретират компаньонките, момичетата често си наемат апартаменти и си наемат охранители след кастинг, които да ги пазят от проблеми.