Арнолд пак ще е Терминатор

Добри новини за феновете на поредицата – слуховете говорят, че Арнолд Шварценегер ще поеме главна роля в предстоящия пети филм от поредицата „Терминатор“.

Арнолд пак ще е Терминатор
Арнолд Шварценегер, чиито години като губернатор на щата Калифорния вече са зад гърба му, се завръща в най-новата част на екшън продукцията „Терминатор", съобщават няколко авторитетни медии, сред които The Guardian и Deadline.

След като взе участие в първите три части от култовата поредица, Арни ще влезе в ролята на бойната машина Т-800 и в петия филм за Терминатора. Припомняме, че той не се включи в четвъртата част, където главни роли имаха Крисчън Бейл и Уъртингтън.

Според информацията на изданията отвъд Океана компанията CAA преговаря с филмовите студия Universal, CBS Films, Sony и Lionsgate Pictures за заснемането на филма.

Режисьор на дългоочакваната лента ще бъде Джъстин Лин, познат на киноманите най-вече с работата си по „Бързи и яростни V". Според онлайн таблоидите в САЩ проектът все още няма сценарист, но вече е ясно, че участие в него ще вземе и продуцентът Робърт Корт.

Междувременно стана ясно, че бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е очакван на европейското първенство по културизъм в България. Шампионатът е от 20 до 23 май в София.

Филмовата звезда и една от най-големите легенди в културизма е дал съгласие да гостува в България, като визитата му може да съвпадне и с европейското първенство в столицата.