Яне пита народа: Да вадя ли пак флашките?

От партията на Яне Янев пускат анкета на сайта си, в която питат дали отново да извадят флашки, уличаващи ГЕРБ в корупция.

Яне пита народа: Да вадя ли пак флашките?
„Искате ли политическото ръководство на РЗС да разпространи нови флашки с информация, уличаваща ГЕРБ в корупция?"

Този въпрос съвсем насериозно се задава като анкета сред почитатели на РЗС и всички граждани на сайта на партията.

Хората на Яне Янев явно имат сериозно намерение да подновят компроматната война през медиите, която е в затишие последния месец и скоро не са се появявали мистериозни фкашки.

Лично Яне обясняваше наскоро, че в момента няма чуваемост за флашките и затова не ги вадят. Това обаче се променило след последните "общоградски събрания" на партията, съобщават от РЗС.

По време на тези събития, най-често хората питали „Защо партията е спряла да изнася аудио и видео записи за истинската същност на управляващите?".

Затова Яне и компания пускат анкета "за" или "против" флашките. Тя може да бъде попълнена на сайта на партията и в нея могат да вземат участие както членовете и симпатизантите на РЗС, така и всеки, заинтересован от политиката на партията.

"Политическият съвет на РЗС е взел решение в края на месеца да прецени кога да оповести информацията за корупционните схеми на управляващото мнозинство, като отчете резултатите от анкетата. Националното ръководство ще се съобрази с волята на участниците в допитването и ще я приеме като барометър за нагласите сред политически активните граждани", се казва в позицията на партията.