Рецепта за поддържане на добро здраве чрез подходяща диета.

Ето че пролетта дойде и поглеждайки се в огледалото разбираме, че през зимата сме сложили някое и друго килце отгоре.

Рецепта за поддържане на добро здраве чрез подходяща диета.
Как да се справим с това? Започваме да се ровим в дебелите книги, изрушкваме интернет страниците, обаждаме се на всичките си приятелки, а да не забравим и съседките. Най-накрая си избираме диета и доволно започваме приложението и. Е да, ама не! Започваме една, на втория ден преминаваме към втора диета, а на третия ден вече сме на четвърта. Към края на седмицата здравословното ни състояние е вече разклатено и отвътре все онова гласче "Дай да ям" кънти в ушите ни.

Мили дами, моля ви спрете с това, моля ви спрете да се измъчвате и да тероризирате тези около вас. Те нямат никаква вина. Единственото нещо, което трябва да разберете е, че сме много различи и всеки метаболизъм е строго индивидуален и за отслабването и напълняването няма универсална рецепта. Просто започнете да слушате вътрешния си глас. Вие сте човека, който най-добре се познава. Никой не може да знае за вас повече от самия вас. Е след като имате толкова много информация и за диетите и за себе си, опитайте се да намерите точно тази врата, зад която са заключени вашите килограми. Има и още един много решаващ момент и това е, че трябва да повярвате, че вашите килограми са единственно и само във вашите ръце. Всичко започва и свършва в главата ви. В момента, в който вземете решение, че отслабвате вие вече започвате да отслабвате. Помислете върху това. Изборът е ваш.

Не се съсредоточавайте върху крайния резултат от диетата. Оставете очакванията си настрана, както и натрапчивата думичка "трябва". Просто си кажете, че започвате сега, в този момент и вземете решение за дадения момент. Като за начало може да изключите хляба. Намалете сладките. Издувайте се с вода и фрешове. Купете плодове и зелнчуци в огромни количества и ще се окажете принудени да ги изконсумирате всичките най-малкото заради това, че сте изръсили доста парички за тях. Наблеглете на скарата и салатите. Дори може да си позволите в края на седмицата и чаша бяло вино. Запомнете каквото и меню да изберете важното е да не гладувате и да се чуствате щастлив.