Загубилите в Lord of the Chefs чистят ресторанта вместо добричка фирма

Добричката фирма за почистване "Блясък 07" ООД е била наета да почисти двете зали в Международен колеж - Добрич, в които в момента се снима новото кулинарно предаване "Lord of the chefs". В едната готвачите показват уменията си, а в другата журито ги интервюира. След началото на снимките на предаването обаче загубилият отбор трябва да почисти ресторанта, вместо добричката фирма.

Загубилите в Lord of the Chefs чистят ресторанта вместо добричка фирма

Новото предаване на Слави Трифонов, което тръгна в ефир от вторник, се снима в Международен колеж - Добрич. Екипът е отседнал в  Хотел Изида.


 

www.dobrichonline.com видя още, че след вечеря традиционно музиканти от Куку бенд, сред които Евгени Димитров - Маестрото, сценаристи на Слави и шефът на журито на Lord of the Chefs разпускат до късно в спортна зала "Русалка" с турнири по тенис на маса.

 

system_original_300_01Сред борещите се за обзаведен ресторант в София е и Сидония Радева (на снимката) от Добрич.  Тя е на 32 години и живее в нашия град. От 13 години практикува готварската професия. Занимава се със сладкарство, но в момента е безработна. Работила е като готвач/кулинар в Холандия, САЩ, Франция и България, научаваме от прифила й на сайта на предаването. Интересите на Сидония са шиене на гоблени, макраме, конна езда, байк скипинг. Участничката в предаването Lord of the Chefs колекционира лъжички.

 

Снимки: btv.bg