Добруджа без кадрови проблеми за мача с лидера

В събота на стадион "Дружба" гостува все още непобеденият Марек.

Добруджа без кадрови проблеми за мача с лидера

Третият в Б група Добруджа приема лидера Марек (Дупница) в дербито на десетия кръг. Мачът е в събота, 19 октомври, от 16.00 часа на стадион "Дружба" в Добрич. Добруджа е в серия от 3 поредни победи и има 17 точки. Марек е с 23 точки след 7 победи, 2 равенства и нито една загуба.



Старши треньорът на жълто-зелените Светослав Тодоров не отдава специално значение на факта, че излизаме срещу първия в класирането. Отнасяме се с респект към всеки противник, подготвяме се специално за всеки конкретен съперник и винаги играем за победа, обясни той защо за него този мач не е по-различен от останалите.

Той няма кадрови проблеми преди тази среща.

Публиката на националния отбор бе 1000 човека само преди 2 години, сега вече е 35 000, искам и нашата публика поне да се удвои, заяви Светослав Тодоров.

Наставникът не пожела да коментира вчерашния жребий за купата, който определи ако Добруджа се класира за 1/8-финалите, да играе срещу последния в Б група Раковски. Отнасяме се сериозно към Оборище (Панагюрище), едва след мача с тях може да мислим за Раковски, коментира Тоди.