Микробус с деца и жени катастрофира в Добрич, пострадали няма

Микробус на „Пътнически превози” удари „Фолксваген Голф” на кръстовището на улиците „Батовска” и „Никола Петков” днес, около 13.05 часа

Микробус с деца и жени катастрофира в Добрич, пострадали няма

Във возилото от градския транспорт са пътували предимно деца и жени, които са били стресирани от катастрофата, съобщи таксиметров шофьор. За щастие, пострадали няма нито сред пътниците, нито от водачите на колите.


 

2_600_09 


Шофьорът на фолксвагена разказа за Добрич Онлайн, че при завой наляво на кръстовището, идвайки по ул. „Никола Петков” отивайки в посока Албена е бил ударен от микробуса. Инцидентът е станал, защото водачът на рейса е карал с включен мигач за надясно, а продължил напред по ул.”Батовска”, по посока паметника на хан Аспарух.

 

3_600_08 


Таксиметровия шофьор, станал свидетел на пътния инцидент, потвърди думите на водача на Фолксвагена, че микробусът е бил с включен десен мигач, но и карал направо, дори при сблъсъка е завъртял на 360 градуса Голфа. Той обаче смята, че шофьорът на леката кола не е спрял на знак „Стоп”, а само е намалил, докато се увери, че може да завие наляво. 

 

4_600_03