Ивайло Мирчев: Пеевски е дилър на власт, който се бори да си остане такъв; ако политиката не ви интересува, давате властта на Пеевски

Ивайло Мирчев: Пеевски е дилър на власт, който се бори да си остане такъв; ако политиката не ви интересува, давате властта на Пеевски

Всеки ден срещам хора, които се чудят дали да гласуват. 



Калните изпълнения това целят - да Ви откажат. 

Да се отвратите съвсем. 

Да вдигнете ръце от България. 

Недейте. 

Ако не подкрепяте никого, давате властта на Пеевски. 

Ако политиката не ви интересува, давате властта на Пеевски. 

Ако вярвате, че “всички са маскари”, давате властта на Пеевски. 

Ако сте се уморили да се борите, давате властта на Пеевски. 

Ако се задоволявате с още от същото, давате властта на Пеевски. 

Ако не гласувате, давате властта на Пеевски. 

Айде сега, все Пеевски ви е виновен - ще кажете. 

Пеевски не е просто млад меринджей в разцвета на политическите си сили. Пеевски е дилър на власт, който се бори да си остане такъв. Със зъби и нокти се бори. На четири крака. Пеевски е господарят на недореформираната съдебна система, в която справедливост няма, само интереси - неговите. Пеевски е лицето на дълбоката държава, която все по-малко се притеснява да се покаже на светло. 

Ние? 

Ние не сме идеални. Но сме единствените, които упорито развалят рахата на Пеевски. Единствените, които искат и могат да опазят страната от катастрофален завой на Изток. Вижте в каква посока се изсипва всичката кал. Вижте кой е най-атакуван. Вижте срещу кого работят псевдосоциолозите. 

Вижте #кой кой е и съберете сили. Няма да дойде никой на бял кон да ни оправи държавата. Наша си е. Ние ще трябва да си я оправим. Наша грижа е. На всички ни.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСЪТПЛЕНИЕ!