Симона Тодорова от Студио за вокално обучение „Зонели“ с две първи награди от френски музикален фестивал

Талантливата седмокласничка от Добрич впечатли журито в Международния фестивал на изкуствата "L'Etoile Brillante De France" („Блестящата звезда на Франция“), проведен в Париж

Симона Тодорова от Студио за вокално обучение „Зонели“ с две първи награди от френски музикален фестивал

Талантливата Симона Тодорова от Студио за вокално обучение „Зонели“ – Добрич, спечели две първи места от Международния фестивал на изкуствата "L'Etoile Brillante De France" („Блестящата звезда на Франция“). Форумът се проведе на 3 май в Париж в зала "Georges Bernanos", намираща се в близост до Парижката Гранд опера̀ “Palais Garnier”.



Симона се представи в две номинации с песните “Part Of Your World” от анимационния филм на Disney „Малката русалка“ и френската “Voilà” от „Евровизия“ 2021 г.

Изпълненията на участниците бяха оценявани от международно петчленно жури, съставено от музиканти, певци, композитори и директори на фестивали от Франция, Украйна, Чехия и България. 

Седмокласничката от Добрич получи покана за участие във френския фестивал след отлично представяне в Международния конкурс „Абанико“ - София, където  спечели първа награда.