Сара Джесика Паркър влиза в порно епопея

Актрисата от „Сектът и градът“ Сара Джесика Паркър ще участва във филм, посветен на една от първите култови фигури в порното – Линда Ловлейс.

Сара Джесика Паркър влиза в порно епопея

Сара Джесика Паркър ще замени Деми Мур в една от главните роли във филма „Ловлейс“, посветена на култовата актриса от индустрията за възрастни – Линда Ловлейс.


 

Линда нашумява в началото на 70-те и прави истинска революция в порното с филма „Deep Throat“, където за пръв път се показва пред камера нещо немислимо до онзи момент – техниката дълбоко фелацио. Въпреки фурора, който предизвиква с тази сцена и вдъхновява стотици продуценти и режисьори от бранша и до днес, наскоро се оказа, че всъщност показаното от Ловлейс не е съвсем истинско кадрите са били монтирани.

 

През юни 1972 г. Америка изпада в транс. Студенти, домакини, бизнесмени и чиновници щурмуват киносалоните, за да гледат... порно. Филмът, предизвикал тази лудост, е „Deep Throat“. Малко хора биха повярвали, че само допреди няколко години главната актриса Линда Лъвлейс е била толкова целомъдрена, че съучениците й я наричали Светицата.

 

„Deep Throat“ е нов тип порно – и то не само заради космическия за онова време бюджет от 23 хиляди долара. Филмът е заснет със студийно осветление за 6 дни на 35-милиметрова лента. Монтажът продължава 3 месеца - нечувано за тогавашните порноленти.

 

Нещо повече, филмът дори има сюжет – девойка, уморена от секс, който не я удовлетворява, отива при лекар.

 

След прегледа той казва на пациентката, че е анатомически уникат - клиторът ? е разположен дълбоко в гърлото ?. След това лекарят с приятелите си пристъпва към „лечение“ на момичето с подръчни средства в цели 15 разгърнати сексуални епизода.

 

В предстоящата биографична продукция Линда ще бъде изиграна от 26-годишната Аманда Сийфрид.