Татяна Иванова - момичето, мечтаещо да бъде космонавт, събра нужната сума за обучение

Само за 10 дни чрез сайта podkrepi.bg парите, нужни на Татяна да започне обучение в специализиран университет по космонавтика, са събрани

Татяна Иванова - момичето, мечтаещо да бъде космонавт, събра нужната сума за обучение

Татяна Иванова е приета е в специалността „Космическо инженерство“, специализация „Ракетни горива“ в Embry–Riddle Aeronautical University /САЩ/.  За да запише като студент беше необходимо да събере сумата от 60 000 USD, включваща такса за обучение, кампус, учебни материали, застраховка, транспортни разходи и храна. Приета е за пролетния семестър, който започва в началото на януари 2023 г. Срокът за набавяне на горепосочената сума е преди края на тази година и завърши успешно само за 10 дни. Събрани са 118 хил. лв, които изпращат Татяна по пътя към неината мечта - да бъде първата българска космонавтка. 



Тя сподели своите благодарности във Facebook: 

"Благодаря с цялото си сърце на цяла БЪЛГАРИЯ!

Споделих кампанията точно преди 10 дни…

Само за 10 дни събрахте над 118,000лв. за образованието ми. 

На първо място бих желала да благодаря на Georgi Ivanov и екипа на Подкрепи.бг / за всеотдайността, труда и посвещаването на моята кауза. Никога досега не съм срещала подобни професионалисти, които ме зариваха с въпроси и обаждания, за да бъде всичко изрядно!!! Това са хора, които проверяват всеки детайл, обмислят всяка ситуация и даряват времето и енергията си в името на каузата.

Благодаря на екипа на Quartal Food Park, че повярва в мен и беше неотлъчно до мен! 

Благодаря на всички журналисти за вниманието и желанието за помощ с разпространяването на кампанията! 

Благодаря на всички 1170+ дарители за посланията, имейлите, съобщенията и обажданията.Старая се на макс да отговарям на всички и се извинявам, ако бавя обратната връзка! 

Около Коледа стават чудеса…наистина.

Бъдете здрави, обичани и се целете високо!

Пожелавам светли празници"