Благотворителен концерт "Заедно за Емо" на 27 ноември

Водещи на концерта ще бъдат сценаристите от "Шоуто на Слави"- Ивайло Вълчев, Драгомир Петров, Филип Станев, Александър Вълчев

Благотворителен концерт "Заедно за Емо" на 27 ноември

Благотворителен концерт, в помощ на 22-годишния Емо от Добрич ще се състои на 27 ноември от 18:00 часа в спортна зала "Добротица".



Изпълнителите, които са потвърдили участие са Галин, Диона, Петя Панева, Калинка Вълчева, Студио за поп-рок певци "Сарандев",Евгения Стойчева, Александра Иванова, Никол Николова с вокален педагог Жана Стефанова и още дует народно пеене: Петър Петров и Румяна Милушева, Дони Колев-гайдар, Рустислав Тодоров, Ивелин Тодоров, Атанас Атанасов, Теодора Бонева и Георги Ковачев-гайдари, представителна фолклорна танцова студиа "Добруджа" с ръководител Стоян Господинов. 

От 31.10.22г., билети са налични в гр. Генерал Тошево - Мебелна къща" Душилови " и съвсем скоро на рецепцията на хотел "Добруджа" в Добрич. 

22-годишният Емо е в инвалидна количка от 3 години и половина, следствие на тежка катастрофа, която води до парализа. Клиника в Тайланд предлага ново лечение, което представлява поставяне на импланти в гръбначния стълб, които пускат импулси по него и движат крайниците. Това е шансът на Емо отново да ходи и да движи пръстите на ръцете си. Необходими са общо 252 500 долара за поставяне на два импланта и стволови клетки, както и за 6-месечно последващо възстановяване и рехабилитация в същата клиника. 

Ето как още може да се помогне: 

Дарителска сметка в Общинска Банка клон град Добрич

IBAN: BG15SOMB91301068377002

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Емо Николаев Ангелов

Можете да дарите 1 лв. чрез DMS на номер 17 777 с текст EMO

PayPal: emo.angelov1919@abv.bg